Cursuri

Cursuri IT

Dezvoltăm gândirea și inteligența copiilor prin programele de învățare hardware și software Avestim, îmbunătățind perseverența în rezolvarea de sarcini și antrenarea imaginației. Aceste abilități le sunt necesare copiilor, iar lecțiile sunt personalizate în funcție de nivelul fiecăruia în parte. Vino să deblocăm resursele intelectuale și emoționale ale copilului tău, iar el îți va mulțumi!

Cursurile se desfășoară sâmbăta, între orele 10 – 14, pentru a nu încurca bunul mers al școlii.

Programare

Pentru mari și pentru mici, desfășurăm și disecăm limbaje de programare precum Python, C++, PHP, Javascript dar și alte limbaje de programare care ți-au trezit interesul.

Robotică și Automatizări

Poate te-ai întrebat vreodată de ce și cum funcționează o casă automatizată. Cei mai curioși o să reușească să creeze sistemele lor proprii de automatizare învățând atât părțile hardware cât și cele software.

Calculatoare Personale

Șurubăreli și compatibilități îi așteaptă pe cei care vor să învețe despre Laptopuri, Unități Centrale, Windows și Linux. Hai să vezi cum se construiește un Calculator și unde se scriu regiștrii.

Pagini Web

Tot internetul este plin de ele, dar oare cine și cum le-a creat? Care este diferența între Back-End și Front-End și de ce MySQL nu știe nimic despre CSS? Ne băgăm bine în HTML/5, CSS/3, Javascript și PHP cu MySQL și aflăm!

Securitate Cibernetică

Pentru cei mai răsăriți avem și domenii fâstâcite. Învâțând despre Securitate Cibernetică nu numai că te ajută în a-ți proteja amprenta virtuală, dar ai să găsești multe lucruri interesante despre cum funcționează lumea de astăzi.

Rețelistică

Te-ai gândit vreodată cum funcționează internetul? De ce sunt atâtea tehnologii de date precum 4G și 5G? Dacă sunt atât de bune, de ce mai folosim cabluri și care este diferența între Wi-Fi și Bluetooth? Hai să învățăm!

 

Cursurile se desfășoară în 3 etape:

  • Etapa începătorilor – 150 lei / ședință

Indiferent dacă doriți să vă descurcați mai bine cu tehnologia în viața de zi cu zi sau să explorați oportunități de carieră în industria IT, cursurile noastre pentru începători vă vor oferi baza solidă de cunoștințe de care aveți nevoie. Înrolați-vă acum și începeți-vă călătoria în lumea fascinantă a tehnologiei informatice.

  • Etapa avansaților – 250 lei / ședință

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor provocări tehnice noi sau doriți să avansați în cariera dvs. în domeniul IT, cursurile noastre pentru avansați vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Înscrieți-vă acum și investiți în dezvoltarea dvs. continuă într-un domeniu aflat mereu în continuă schimbare. Veți lucra la proiecte complexe care vă vor testa abilitățile și vă vor ajuta să aplicați cunoștințele în situații reale.

  • Nivelul următor în epoca tehnologiei – cere o ofertă de preț

Aceste cursuri reprezintă un pas înainte în direcția dezvoltării abilităților tehnice și a cunoștințelor necesare pentru a vă lansa propriul proiect sau afacere în era digitală. Ele au ca scop echiparea dumneavoastră cu instrumentele necesare pentru a transforma ideile creative în realitate și a vă construi propriul succes în lumea tehnologiei. Îndrumători cu experiență în domeniul tehnologiei vă vor oferi sfaturi practice și orientare.

 

Ce puteți aștepta de la cursurile noastre:

  • Instruire practică și interactivă: Veți învăța prin exemple practice, exerciții și proiecte care vă vor ajuta să aplicați noile cunoștințe în mod concret.
  • Suport de la profesioniști: Îndrumători calificați vă vor ghida pe parcursul cursurilor, oferindu-vă sfaturi și răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
  • Flexibilitate: Cursurile noastre sunt concepute pentru a se potrivi programului dumneavoastră, astfel încât să puteți învăța în propriul ritm.
  • Certificare: La finalul fiecărui curs, veți primi o diplomă care atestă competențele dobândite, ceea ce vă poate ajuta să vă pregătiți pentru o carieră în domeniul IT sau să vă dezvoltați în cariera actuală.

Înscrierile se fac online scanând codul QR, accesând acest link sau la telefon 0748 171 798.